HOBIzone DRL Veebruar 2018

HOBIzone Drone Racing League teine etapp toimus Tallinna lähedal, Veho Eesti suure autoservise juures. Rada kujundas Tanel Tambu ning selle ehitasid üles Tanel, Kalle, Lilian ja Rando. Rada sisaldas unikaalseid takistusi Citroëni poolt ning oli kiire ja nõudlik, mida hindasid kõrgelt kõik piloodid. Meie suurepärase partneri FunTIME Showservice valgustus ja efektid muutsid ürituse veelgi värvikamaks.

Koostööpartnerid ja toetajad

Olime väga põnevil koostööst Valge Klaariga, kes on Eesti premium-klassi Apple'i teenusepakkuja ning kes varustas võistlejaid iPadidega, et nad saaksid jälgida tulemusi ja eelseisvaid võistlusi.

Eriline tänu meie sõpradele FPVee'le, kuna Clearview maajaamadest saadud pildikvaliteet oli tõesti parim, mida loota võisime.

Kommentaatorid ja videoproduktsioon

Esimest korda liitus Rando Merega kommentaatorina tuntud spordikommentaator Hardi Raiend. Videoproduktsiooni eest vastutasid Baltic Broadcastingust Mait Peetsalu ja Marleen Lüüsalu ning nagu alati, tegi suurepärase fotogalerii Karola Koopuu. Kui see teile meeldib, vajutage nuppu!

Tänusõnad ja eriline kiitus

Suur tänu Rainer Ressarile sujuvalt korraldatud võistluse eest, mis oli tõeliselt nauditav!

Erilised tänusõnad kogu Veho Eesti meeskonnale ja eriti Rasmus Rannikule meie võõrustamise eest. Meil oli tõeliselt tore, ning see oli tõenäoliselt lahedaim rada, mida me kunagi näinud oleme!

Previous
Previous

Kuidas mudeliringi õpilased rallimeistrit õpetasid (ja vastupidi)